Túraélmény videónapló

Asztag-kő - Madéfalva

2018 dec 30

Az Észak-Hargita-hegység egyik kevésbé ismert gyöngyszeme az Asztag-kő. Szép kilátás nyílik innen Csíkszeredára, illetve a középcsíki és felcsíki falvakra. A sziklától feljebb, az út közelében egy facsutakra helyezett kőtojás volt látható, nyáron. Időközben vagy eltűnt, vagy a hó beborította, de nem találtuk.

A környéken hótalpaztunk, amikor az Asztag-kő közelébe érve, egy medve ordítására lettünk figyelmesek. Szerencsére nálunk volt a "kicsi fejszi", így pár perc múlva csend lett. A túratársam eltakarította a nyomait, majd úgy távozott, mint aki jól végezte a dolgát :-)

Új bejegyzés

© Minden jog fenntartva. Tilos a webhelyen található szövegek, képek, videók írott engedély nélküli felhasználása vagy újraközlése. © Toate drepturile rezervate. Reproducerea, folosirea textelor, pozelor, filmelor din acest site, prin orice mijloace, este strict interzisa. © Reproduction of any text, picture or video from this website, either in printed or electronic form, without prior written permission, is prohibited.