Túraélmény videónapló

Dachstein-Krippenstein - Obertraun

2015 aug 11

Az Obertraun-ból induló felvonó második állomása a Krippenstein-csúcs (2100 m). Itt található a híres 5fingers (Öt ujj) kilátó, ahonnan egyedülálló kilátás nyílik a mélyben fekvő Hallstatt és Obertraun településekre, valamint a Hallstättersee tóra. Két további kilátópont is van itt, a Welterbespirale (Világörökség-spirál), valamint a WeltNATURerbeblick (VilágTERMÉSZETörökség-kilátó).

A Dachstein-Hai (Dachstein-cápa) talán inkább a gyerekek számára élmény, hiszen be lehet mászni a belsejébe. A környéken több remek túraösvény található. Nekem már sötétedésig csak arra volt időm, hogy felvonózás helyett gyalog ereszkedjem be Obertraun-ba.

Új bejegyzés

© Minden jog fenntartva. Tilos a webhelyen található szövegek, képek, videók írott engedély nélküli felhasználása vagy újraközlése. © Toate drepturile rezervate. Reproducerea, folosirea textelor, pozelor, filmelor din acest site, prin orice mijloace, este strict interzisa. © Reproduction of any text, picture or video from this website, either in printed or electronic form, without prior written permission, is prohibited.