Túraélmény videónapló

Függőhíd - Felsőszolcsva

2018 okt 29

Aznap a Mócvidéken kirándultam, reggel a Vidra vizelete nevű vízesést néztem meg. Az Aranyos mentén hazafelé tartva, Felsőszolcsva közelében, megálltam megnézni az út szintje feletti töltésen, a bokrok között rejtőzködő sínmaradványokat. Egykor itt közlekedett az Aranyos-völgyi, Torda és Abrudbánya között közlekedő, keskeny nyomtávú vonat. A folyó felett egy lerobbant, de még használatban levő függőhídra lettem figyelmes.

Egy ilyen hídon átmenni mindig nagy élmény, a filmezés pedig egy külön öröm. A hídnak az úttal átellenben levő végében levő fán rejtélyes felirat van. Ha jól olvastam "1 JÓKU ?" Nekem nem sikerült megfejtenem. Segít valaki? Végül, úgy néz ki érdemes lesz beszereznem néhány szűrőt is a sportkamerához. Az erős fény miatt, a többnyire ellenfényben készített képeknél tükröződés jelenik meg.

Új bejegyzés

© Minden jog fenntartva. Tilos a webhelyen található szövegek, képek, videók írott engedély nélküli felhasználása vagy újraközlése. © Toate drepturile rezervate. Reproducerea, folosirea textelor, pozelor, filmelor din acest site, prin orice mijloace, este strict interzisa. © Reproduction of any text, picture or video from this website, either in printed or electronic form, without prior written permission, is prohibited.