Túraélmény videónapló

Nagy via ferráta - Rozsnyói-szoros

2015 jún 07

Előzetes bemutató, 15 mp. A teljes videó megtekinthető a Túraélmény Videónapló privát csoportban.

Románia legnehezebb via ferrátája a Rozsnyói szorosban található, a Keresztény-havasban, Barcarozsnyó közelében. 450 m hosszú, a szintkülönbség 220 m. Többnyire függőlegesen, falmeredek sziklaoldalon kell mászni, néhol biztosítósodrony nélkül. Érdekessége az Inga, melyet én egy selfie-bottal húztam magamhoz. Ki gondolta volna, hogy a selfie-bot is hasznos tárgy lehet :-)

A vasalt mászóút fizetős. Csak tapasztalt mászóknak ajánlott, vagy a via ferráta kezelőinek vezetésével. Készülőben van rajta még egy több mint 40 méteres függőlétra, egy élmény lesz megmászni, amikor kész lesz.

Új bejegyzés

© Minden jog fenntartva. Tilos a webhelyen található szövegek, képek, videók írott engedély nélküli felhasználása vagy újraközlése. © Toate drepturile rezervate. Reproducerea, folosirea textelor, pozelor, filmelor din acest site, prin orice mijloace, este strict interzisa. © Reproduction of any text, picture or video from this website, either in printed or electronic form, without prior written permission, is prohibited.