Túraélmény videónapló

Senki tava - Csíkszereda

2018 máj 27

Az idő múlása (time lapse), alkonyatkor a Senki tavánál. A háttérben Csíkszereda és a Somlyó hegye látható.

"Amikor úgy néz ki, hogy a térnek és időnek nincs értéke. A nagy kicsinek tűnik, a kicsi aprónak. A másodpercek gyorsabban telnek, mint ahogy fel tudod fogni. Mialatt a szívedben az élet tüzét eltakarják az elmédben levő gondok.

Veszted el az ellenőrzést, barátom! Nem azzal kapcsolatban, ami körülötted történik, hanem ami benned. Elvesztetted az önmagadban rejlő erőt, azáltal, hogy a körülötted levő teret és időt arra használtad, hogy az légy, akit mások akartak.

Végül, a többiek elmentek, az idő eltelt. Egyedül maradtál, a saját hangod sincs már meg. Siettél valaha? Megérte mindezért elveszteni önmagad?

Ha te nem vagy Te, és ő nem Ő, mi soha nem leszünk Mi. Az emberi faj pedig elvesztett egy újabb esélyt arra, hogy nyomot hagyjon a világegyetem határtalan örökkévalóságában."

* time lapse: időben hosszan elnyúló mozgások, folyamatok képi rögzítése, majd felgyorsított lejátszása

Új bejegyzés

© Minden jog fenntartva. Tilos a webhelyen található szövegek, képek, videók írott engedély nélküli felhasználása vagy újraközlése. © Toate drepturile rezervate. Reproducerea, folosirea textelor, pozelor, filmelor din acest site, prin orice mijloace, este strict interzisa. © Reproduction of any text, picture or video from this website, either in printed or electronic form, without prior written permission, is prohibited.