Túraélmény videónapló

Silberkarklamm - Ramsau am Dachstein

2015 aug 13

Ramsau am Dachstein környékének egyik legszebb kirándulóhelye a Silberkarklamm. A szurdok bejáratáig lehet menni kocsival, az út szélén parkolási lehetőség is van. Felnőtteknek a belépő 3 euró. A Silberkar-szurdokon keresztül változatos út vezet, kaptatókon, lépcsőkön és létrákon át, a zuhatagos víz és a magasba törő sziklák mellett.

A szurdok kijáratánál egy nagyon szép vízesést láthatunk, majd egy hatalmas, körkörös hegyoldal tárul ki elénk, a Silberkarhütte menedékház felett. Három nehéznek számító, de látványos vasalt mászóút várja itt a mászkálni vágyókat. Aki pedig túrázni szeretne, választhatja visszafelé a Höhenweg magaslati túraösvényt, gyökérlépcsökön lefele.

Új bejegyzés

© Minden jog fenntartva. Tilos a webhelyen található szövegek, képek, videók írott engedély nélküli felhasználása vagy újraközlése. © Toate drepturile rezervate. Reproducerea, folosirea textelor, pozelor, filmelor din acest site, prin orice mijloace, este strict interzisa. © Reproduction of any text, picture or video from this website, either in printed or electronic form, without prior written permission, is prohibited.