Túraélmény videónapló

Suchurum - Karlovo

2017 jún 03

A 15 m magas Suchurum-vízesés a Stara Planina-hegység lábánál található, Karlovo várostól 1 km-re északra, Bulgáriában. A Karlovo-vízierőmű alatt, a Stara Reka-patak vizén. Karlovo lakosainak és a környékbelieknek egyik kedvenc kirándulóhelye.

Egy kiadós eső után érkeztünk a helyszínre, miután egy közeli kávézóban helyi ételkülönlegességeket kóstoltunk meg. A Stara Reka patakot megvadulva találtuk, a zavaros víz hatalmas hozammal zuhant alá vízesés formájában. Szép időben valószínűleg tisztább a víz, zöldebb a fű, és csendesebb a környék.

A patak mentén felfelé, a szikla oldalába vassodronyok, lépcsőfokok és fogozkodók vannak erősítve. Néhányan másztunk itt még egy keveset, néhány fotó és a filmecske kedvéért.

Új bejegyzés

© Minden jog fenntartva. Tilos a webhelyen található szövegek, képek, videók írott engedély nélküli felhasználása vagy újraközlése. © Toate drepturile rezervate. Reproducerea, folosirea textelor, pozelor, filmelor din acest site, prin orice mijloace, este strict interzisa. © Reproduction of any text, picture or video from this website, either in printed or electronic form, without prior written permission, is prohibited.