Túraélmény videónapló

Tapolcai-tavasbarlang - Tapolca

2017 jún 29

A Tapolcai-tavasbarlang a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkban található. A bejáratánál modern látogatóközpontot építettek, ebben tíz terem látnivalói mutatják be a karsztvidékek világát. Ősföldrajzi festmények, térhatású filmek és fotók, 3D vetítő-terem. Majd a végén következik a látogatók által várva-várt élmény, a csónakázás.

A természeti érték profi turisztikai értékesítése eredményeképpen már nyitás előtt sor kígyózik a bejárat előtt, és egész nap folyamatosan telt a látogatóközpont. Sajnos, itt hiába mutattuk fel a barlangászigazolványunkat, nem részesültünk ingyenes belépésben vagy kedvezményben, mint ahogy ez más közép-európai, turisztikailag kiépített barlangoknál szokás.

Új bejegyzés

© Minden jog fenntartva. Tilos a webhelyen található szövegek, képek, videók írott engedély nélküli felhasználása vagy újraközlése. © Toate drepturile rezervate. Reproducerea, folosirea textelor, pozelor, filmelor din acest site, prin orice mijloace, este strict interzisa. © Reproduction of any text, picture or video from this website, either in printed or electronic form, without prior written permission, is prohibited.